Hvis man går meget tid rundt alene og ikke rigtig har en at dele sin tid med, så undrer folk sig nok over, hvor andre folk er henne. De tænker nok også på, om det er bevidst, at man ikke er sammen med andre. Folk begynder i hvert fald at have ondt af en, fordi man ikke lige har en partner. Det er dog ikke så kritisk, hvis man ikke engang selv er interesseret i, om man får en kæreste. Det er dog lidt rart, at andre folk interesserer sig så meget for og hvad man laver. Så føler man sig ikke helt alene alligevel.

Så når folk kommer forbi og kigger lidt ekstra, så behøver man ikke er gøre noget ved det. Hvis de selv kunne, så ville de nok helt klart gøre noget ved situationen, så man lige kunne få flere nyheder eller noget i den stil. Men hvis man vil have en kæreste, så er det helt op til en helt. Det er vigtigt at huske på, at man ikke skal lade sig presse på uanset hvad og hvem. Så hvis man gerne vil have en kæreste, så har man rig mulighed for at gå ud og finde en. Så må man bare lede en smule, så man finders ens type.

 

Disclaimer