Lækre smykker

Her finder du de bedste anmeldelser af smykker

Livet er mere end bare smykker - Lækre smykker

Livet er mere end bare smykker

april 19th, 2013

Smykker er skønne, men vi er nødt til at erkende, at livet er andet og mere end det. Og af og til er der altså fornødenheder, der bare skal anskaffes, før der er plads til at bruge penge på for eksempel smykker. Mad er selvfølgelig en af de ting, men også husets hvidevarer og køkkenmaskiner og den slags skal altså være i orden først. I hvert fald hvis du spørger mig.

Min gamle studiekammerat Jesper Windahl (han er nu advokat med egen praksis, som du kan se her) havde altid nogle gode huskeregler for, hvad der var vigtigt at prioritere. Det værste er, at jeg bare ikke kan huske dem længere – men kloge var de altså.

Min smukke lille kæreste er helt og aldeles vild med at pynte sig, og det sætter jeg da også pris på (det gør de også henne i smykkebutikken….). Men nogle gange er jeg nødt til at minde hende om, at det er nødvendigt at sætte tæring efter næring. Det dur jo ikke at have verdens flotteste smykker, hvis der ikke er råd til at købe et nyt komfur eller en ny vaskemaskine, hvis den gamle stiger af, vel?

Egentlig tror jeg, at det meget langt hen ad vejen handler om yngre generationers forkælelse og manglende ansvarsfølelse. Hvad siger du om den sag?

 

 

Comments

2 Comments

RSS
 • Signe Pedersen says on: 22. april 2013 at 23:19

   

  Ja, man må jo have prioriteterne iorden. Selv om jeg er glad for mine køkkenmaskiner, kan jeg nu også godt li’ at blive forkælet med et flot smykke 🙂

  • Oliver Christiansen says on: 23. april 2013 at 01:23

    

   Selvfølgelig – og der skal da også være plads til lidt forkælelse i ny og næ 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*