Det fleste kender situationen, hvor man endelig har fået arrangeret en weekendtur. Arbejdet bliver lagt på hylden for nogle få dage, børnene bliver måske blevet passet af familien, og det er endelig tid til et par fridage med selvforkælelse. Først bliver det besluttet, hvor turen skal gå hen. Om den skal gå til udlandet – om det eksempelvis er en story i Europa, der skal besøges. Eller om rejsebehovet justeres en smule ned, og det blot er en hyggelig by i Danmark, der skal besøges. Et godt bud på en hyggelig dansk by med mange interessante tilbud kunne være Aarhus. Smilets by. Her er der mulighed for en lang række kulturoplevelser. Der er dejlige naturoplevelser at hente – eksempelvis gåture i skønne skove, dejlig strand og en havn at besøge. For de modeglade er der også en lang gågade med masser er lækre butikker, ligesom der findes hyggelige og unikke forretninger i det såkaldte latinerkvarter. Nætterne skal dog også tilbringes et sted. Men hvor?

Gode råd til valg af hotel

Når du bestemmer dig for at besøge en by som Aarhus, er det en god idé at tjekke byens hoteller ud på internettet, inden du bestiller. Der er nemlig mange mulighed, som kan imødekomme lige præcis dit behov. Der er eksempelvis små hyggelige hoteller i centrum af Aarhus nær åen. Her kan du have din egen ’hule’ midt i storbyens travlhed. Der er mulighed for shopping lige om hjørnet, dejlig mad og caféliv, alt imens du kan trække dig tilbage og nyde roen på dit hotelværelse.

Du kan også prioritere naturoplevelser og dermed vælge et hotel længere ved fra centrum af Aarhus. Byen har nogle exceptionelle flotte skove. En gåtur under grønne bøgetræer med bambi komme gående forbi kan virkelig være livsbekræftende og romantisk. Herude er der også hoteller at finde, hvor du og din kære kan nyde tilværelsen.

Indretning

Er det snarere indretningen, end det er omgivelserne, som betyder noget for dig, bør du tjekker hotellerne fotogalleri ud. Her kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvilken indretningsstil du finder på hotellet. Lyst og enkelt, mørkt, gammel, romantisk osv. Vælg det, du føler dig bedst tilpas i – hermed kan du få nogle optimale dage i smilets by.

Disclaimer