Ferie på en bondegård er en rolig og afslappende måde at holde ferie på. Især familier med små børn nyder at opleve naturen og at få lov til at klappe dyrene på bondegården. På en bondegårdsferie kan familien nemlig komme helt ned i gear og slappe af i den danske natur. For mange storbybørn kan det være interessant at se hvordan lives leves uden for byen og opleve de mange marker og dyr på helt tæt hold.

En ferie lige efter børnene hoved

Er der en maskinentusiast blandt børnene, er de mange maskiner og traktorer på et landbrug et kæmpe trækplaster. Derudover er det en lærerig og sjov måde for børnene at lære, hvor mælk, æg og kød kommer fra. Forældrene kan slappe af i den friske luft og de flotte omgivelser, og nyde at komme ud i naturen og se deres børn gøre det samme. Ofte har bondegårde store haver med plads til leg og spil, og indbyder til hyggelige familieaktiviteter som snobrødsbagning, boldspil og familiepicnics på græsset. Er man så heldig at der ikke er langt til stranden fra gården, kan en kort cykeltur åbne op for strandens mange sjove aktiviteter. Kort sagt har en bondegårdsferie alt det som børn elsker mest: leg og kvalitetstid sammen med deres forældre.  

 

Disclaimer