Når du skal vælge mobilabonnement er det meget vigtigt, at du tænker dig grundigt om, så du rent faktisk vælger det mobilabonnement, der passer bedst lige til dig. Nogle foretrækker dyre mobilabonnementer og nogle foretrækker billige mobilabonnementer, men det handler i høj grad om, hvor meget man skal bruge. Hvis du køber et billigt mobilabonnement, vil du naturligvis spare nogle penge på den front, men til gengæld vil du mangle en hel masse i dit mobilabonnement.

Problemet med et billigt mobilabonnement er altså, at det pludselig bliver meget mere besværligt. Nu skal du til at holde øje med, hvor meget du taler i telefon, hvor mange sms’er du sender, hvor mange mms’er du sender og hvor meget du bruger internettet. Hvis ikke du gør det, kan du jo risikere at du pludselig ikke kan bruge til telefon mere før næste måned begynder, fordi du har brugt op af det, du har betalt for.

Med et dyrt mobilabonnement får du altså ikke bare en masse frie tøjler med hensyn til brug af din mobiltelefon igennem fri tale, fri sms, fri mms og fri data – du får også fred og ro til at bekymre dig om alle de vigtige ting i livet, der intet har med mobilabonnementer at gøre. Det får du ikke med det billige mobilabonnement. Det kan nemlig tage tid at holde øje med sit forbrug, så man ikke overskrider det, når man har et billigt mobilabonnement, der ikke indeholder mere end en lille smule taletid, data og sms/mms.

Tid er i høj grad penge, og netop derfor er det dyre mobilabonnement bedre. Tænk over hvad du kunne bruge den tid på, som du ellers bruger på at holde øje med dit forbrug. Men kan faktisk sige, at et dyrt mobilabonnement sparer dig penge i forhold til et billigt mobilabonnement, fordi du sparer tid, og tid er penge.

Og det er ikke bare tiden og dermed pengene, som du sparer, når du vælger et dyrt mobilabonnement. Du sparer også dig selv fra alt det stress og irritation, der ligger i at skulle holde øje med sit forbrug og passe på, at man ikke overskrider, hvad ens billige mobilabonnement tillader.

Det vil altså gøre dig rigtig godt, hvis du vælger et dyrt mobilabonnement. Ja, naturligvis koster det dyre mobilabonnement mere end det billige mobilabonnement, men det dyre mobilabonnement sparer dig både tid og stress.

Disclaimer