Er der ligefrem regler til, hvordan du som mand matcher dit ur med dit outfit? Lyder det som for meget? Forestil dig en mand til en formel komsammen. Han har smoking på. Han har stil og er meget velklædt, og folk bemærker ham. Når han tjekker tiden på sit ur og drejer håndledet, ser du et digitalur med en gummirem. Det duer ikke vel? Det ville se en hel del bedre ud, hvis han for eksempel havde et klassisk Certina herreur på. Dette er, hvad et ur kan gøre ved et outfit. Det kan understrege din stil – eller blot ødelægge det hele.

Certina ure er klasse

Når nu mænd ikke bærer særligt meget indenfor smykker, er et ur en stor del af at udtrykke personlighed. De bedste armbåndsure til mænd er enkle, sofistikerede og klassiske – et godt eksempel er Certina ure. De fleste mænd ejer mere end et ur, så de kan bære det rigtige ur til deres outfit. Stilen af det ur, du bærer, skal matche den stil, dit outfit har.

Analoge ure har visere og har en 12 timers dag. Disse ure betragtes som værende klassiske og mere formelle. Det gør dem egnede til forretningsmøder, formelle events eller til en date.

Digitale ure har et LCD display eller LED, som viser tiden numerisk. Disse ure er perfekte til et mere casual og afslappet look.

Dress ure har typisk en hvid bund og ikke mange dikkedarer. Typiske med en sort læderrem. Her har du det perfekte ur til mere formelle begivenheder.

Dykkerure var oprindeligt brugt som et arbejdsredskab for dykkere. Vi ser det dog i modebilledet med sporty og casual outfits.

Til mindre formelle forretningsmøder og lignende kan du bruge selvfølgelig et dress ur og du kan også komme af sted med et dykkerur.

På hovedet? Jamen du skal da have sådan nogen her: https://brodersenkobborg.dk/produkter/228-tom-kristensen-prego-solbriller/

Disclaimer