Online lån er i stigende popularitet, dette er især sket efter finanskrisen hvor mange mennesker mistede mange penge. Dette gør, at folk har mindre penge til sig selv, og som de kan bruge frit. Heldigvis findes der online lån, som du finder her på Eikbank.dk.

Her er online lån en glimrende mulighed, da der oftest ikke stilles spørgsmål til hvad pengene skal bruges til. Du kan blot ansøge og hvis du bliver godkendt se pengene gå ind på din konto i løbet af få dage.

Der er rigtig mange forskellige udbydere af online lån, og rigtig mange forskellige betingelser på forskellige sider. Derfor er chancen for at dit lån bliver godkendt stort. Du kan til din egen fordel finde hjemmesider der sammenligner de forskellige udbydere, så du hurtigt kan få et overblik over det lån som passer netop til dig. På et onlinelån kan du afhængigt af udbyderen låne mellem 3000 og 350.000 kr.

Forskellen fra banklån og online lån er at der udover ikke stilles krav til din økonomiske situation, blot at du ikke står i RKI, så er online lån beregnet til hurtige tilbagebetalinger. Hvis du står i RKI er der dog en minimal chance for at du kan optage et lån. Hvis din status i RKI er lille, kan du måske kontakte en låneudbyder og prøve. Det vil dog klart anbefales at du betaler dine kreditorer til tiden.

Låneberegner
På de fleste låneudbyderes hjemmeside kan du finde en låneberegner. Dette er en elektronisk maskine hvor du indsætter variablerne. Variablerne er i dette tilfælde det beløb du ønsker at låne, samt den periode du ønsker at låne beløbet i. Herefter vil den ved hjælp af forprogrammerede tal udregne det samlede beløb som du skal betale tilbage ved lånets udløb.

Dette kan være smart så du kan sammenligne de forskellige udbyderes muligheder og renter, og sikre at du får netop det lån som passer til dig. Et ord som du ofte vil støde på i forbindelse med lån er forkortelsen ÅOP. Dette står for Årlig Omkostning i Procent. Dette kan være ekstremt nyttig når du skal låne, da det beskriver at jo højere der er, jo mere skal du betale tilbage ved lånets udløb.

Her kan det være en fordel at drage brug af de forskellige sammenligningssider der findes til lån. De viser nemlig ÅOP for hver side, så du nemt og hurtig kan få et overblik. På Eikbank.dk er der en liste over online lån, og her varierer ÅOP fra 5,4 og op til 1410,3, Dette beviser bare, at der kan være mange penge at spare ved at kigge sig omkring.

Disclaimer