Recaro er anmeldernes favorit med autostole, der giver din lille guldklump den absolut bedste sikkerhed – hvis det utænkelige uheld skulle ske. For enhver forældre må det være prioritet nummer ét at sikre sin lille ny. Du kan gøre køreturen til en komfortabel og ikke mindst sikker tur med de sporty autostole fra Recaro. Find din favorit i vores sortiment på Babytorvet.dk.

Sydtysk øje for sikkerhed

For mere end hundrede år siden blev kimen lagt til den store succes, Recaro i dag oplever. Året var 1906, og idémanden bag Recaro hed Wilhelm Reutter. Wilhelm startede Recaro op i den sydtyske by Stuttgart med målet om at levere specialsæder til biler af mere eller mindre ekstrem karakter. Her 100 år efter sin starter har de sydtyske idéer spiret, og slået rødder i det globale marked. Man kan finde Recaro i de fleste lande – og det er der en grund til.

Forklaringen skal igen findes tilbage ved den spæde start. For dengang producerede Recaro ikke autostole, men derimod bilsæder i høj kvalitet. De designede bilsæder for mange af de mest anerkendte firmaer. De producerede innovative flysæder, der blev et stort hit rundt i de enorme maskiner. De producerede samtidig motorsportssæder for førende selskaber. Den erfaring har de i dag taget med videre til deres autostole. Det sporty look fra motorsporten kan tydeligt ses på autostolenes design. Sikkerheden, som gav dem pole position hos de fleste bilforhandlere, er stadig ét af varemærkerne – og man kan efterhånden sætte lighedstegn mellem Recaro og utrolig høj sikkerhed.

Sikker testvinder

De fleste forældres største frygt er, at deres elskede lille guldklump skulle lide skade. Desværre er køreturen ikke ufarlig, og oftest er de fleste skader ikke selvforskyldte. Derfor er det en god idé, at rustne sig i tilfælde af ulykke. Den måde, hvorpå man, som forældre, kan sikre størst mulighed sikkerhed for barnet under køreturen, er med sikker, bevidst kørsel og en Recaro autostol. Den høje sikkerhed har bevirket, at Recaros autostole gang på gang ender øverst i test af markedets autostole. Autostolen sikrer ikke kun imod uheld, den er samtidig utrolig behagelig for barnet at sidde i. Hvis I kører ofte, kan det være en lettelse, at den lille falder trygt hen i det komfortable, sporty sæde, der er udviklet ergonomisk korrekt. Recaros autostole er produceret i slidstærke materialer, der gør at den kan bruges i mange år. Den er let, justerbar – og kan derfor vokse med barnet indtil prinsen eller prinsessen runder de 36 kg. Find din favorit ovenfor.

Tre spørgsmål, ét svar

Er du på jagt efter babyudstyr i højeste kvalitet? Vil du have det til en god pris? Vægter du en god service og hurtig levering? Så er Babytorvet.dk det helt rette sted for dig. I vores virtuelle udstillingsvindue kan vi byde dig indenfor til Danmarks største udvalg af babyudstyr i højeste kvalitet.

Den højeste kvalitet er netop ét af Recaros mærkesager, og af den grund er den ét selvskrevet valg til vores kvalitetsbevidste hylder. Når du har fundet din nye, sporty Recaro autostol, der skal højne sikkerheden i bilen – så sender vi den med vores lynhurtige levering. Bestil Recaro i dag, og modtag det allerede i morgen.

Disclaimer