Sidste weekend havde længe været planlagt til at skulle være arbejdsweekend. Jeg har gennem længere tid skubbet en pukkel foran mig, som det nu var ved at være tid til at komme af med.

Jeg var både bagud med det interne papirarbejde, manglede at få besvaret mail nogle mails og det haltede også med at få lavet flere tilbud til kunder. Og sådan noget går jo ikke i længden. Det er begrænset, hvor længe kunderne vil vente og det er også stressende hele tiden at være bagud med tingene. Så det skulle der altså gøres noget ved nu.

 

I gang med arbejdet

Så jeg havde lagt op til den helt store opsamlingsrunde og også informeret flere kunder om, at de kunne forvente langt om længe høre fra mig. Og jeg kom da også godt fra land. Jeg var ude af sengen lørdag morgen klokken syv. Og efter et hurtigt bad og lidt morgenmad satte jeg mig tilrette foran computeren lidt i otte med en kop dampende varm kaffe.

Og herfra gik det slag i slag. Og jeg fik virkelig noget fra hånden inden det pludselig gik op for mig, at det var ved at være middagstid og jeg havde siddet foran skærmen i næsten fire stive timer. Så nu var det ved at være tid til lidt frokost. Jeg fik smurt mig nogle gode madder, som blev indtaget stående ved køkkenbordet. For jeg var ivrig efter at komme tilbage til arbejdet, nu det gik så godt.

Men ak og ve. Da jeg kom tilbage til computeren var den gået kold. Helt kold. Den reagerede hverken på mus eller tastatur. Og der var ingen anden udvej end at prøve at slukke og tænde den for at se, om det ville løse problemet. Men det blev det ikke meget bedre af. Da jeg tændte den igen, var den noget sløv i betrækket inden den endelig kom med meldingen ”No operating system found”. Det lød ikke særlig godt i mine ører. Men da jeg ikke er særlig velbevandret i computere, når det kommer til sådan nogle problemer, skyndte jeg mig at ringe til Tommy. Tommy er firmaets it-ansvarlige og en rigtig ”haj” til alt sådan noget elektronik. Og han kunne da også hurtigt fortælle mig, at jeg godt kunne regne med, at min arbejdsweekend var ved at være forbi. Der var ingen tvivl om, at min computer skulle en tur til reparation inden den igen kunne komme op at køre.

 

Så stod den på afslapning

Uden min vigtige computer, var der ikke meget jeg kunne gøre ved arbejdet. Jeg var godt nok noget ærgerlig, nu det hele var gået så godt og jeg endelig var i færd med at komme up-to-date igen. Men så måtte jeg jo glæde mig over alt det jeg til trods allerede havde nået.

Men nu da arbejdsweekenden var slut noget før beregnet, var der pludselig tid til helt andre ting. Det meste af lørdagen var ved at være gået. Men hele søndag var nu til rådighed. Og sammen med familien fandt jeg hurtigt ud af, hvad vi kunne bruge sådan en dag til. Vejrudsigten lovede nemlig dejligt solskinsvejr, så vi besluttede at tage en tur til Nymarkminde minizoo og fodboldgolf. Der havde vi været et par gange før og synes, at det er et rigtig hyggeligt sted med gode aktiviteter for hele familien. Og så kunne jeg jo også passende udfordre familien til en omgang fodboldgolf.

 

Disclaimer