Det engelske brand Bellfield har rødder tilbage til 70’erne, hvor de startede med at lave moderne og anderledes tøj til mænd. Den dag i dag sidder der fortsat en lille gruppe designere hos engelske Bellfield, og de fortsætter med at sætte deres præg på herremoden. Bellfield trækker på forskellige stilarter fra forskellige lande, og kendetegnet for dette tøjmærke er kvalitet og fokus på detalje.

Sommeren er over os, og de mange festivaller indbyder til kolde øl og nyt sommertøj. Bellfield leverer moderne tøj i god kvalitet, og i denne artikel kan du få et bud på et sommer outfit leveret af engelske Bellfield. Hvis du vil tjekke mærket ud, kan du købe Bellfield her.

Fra top til bund

Vejret bestemmer naturligvis lidt, hvordan du klæder dig på – men lad os antage, at solen skinner og du er på vej til festival eller på stranden. Vejret er godt, damerne er sprøde og øllene er kolde. Hvad tager du på? For mange unge mænd er tanktoppen en fast del af sommertøjet, og Bellfield har da også deres bud på hvordan en moderne tanktop skal se ud. Her er tale om tanktops, der er meget slim og med masser af farver. Drop den hvide wifebeater, og nap en farverig tanktop, der skriger sommer og sol. Alternativt kan du iklæde dig en fed skjorte hen ad aftenen, hvor temperaturen falder. Bellfield laver en slimfit skjorte med camo-print, der ser brandgodt ud sammen med denim.

Sammen med din kulørte tanktop, skal du naturligvis have et par fede shorts. Jeg vælger som regel et par denim shorts, da de sidder godt og aldrig går af mode. En anden mulighed er dog, at følge tidens trend og vælge et par shorts med print eller farve. Du kan fx investere i et par camo-shorts, der både er luftige og moderne.

Du behøver ikke investere en formue i nyt tøj, førend du får et fresh sommerlook. En fed tanktop eller skjorte og et par denim shorts, så er du klar til festival og kolde fadøl. Bellfield er et engelsk mærke, der leverer modetøj til mænd, der ikke er bange for farver og print.

Disclaimer