Efterspørgslen for sexdating er eksploderet her i Danmark. Faktisk viser nye undersøgelser at sexdating er den mest populære datingform her i Danmark. Hvorfor? Hvem ved? Måske er vi blevet forvænt med den digitale verden, måske synes vi bare det er frækkere at køre nogle hede online chats. Uanset hvad grunden er, så er sexchat virkelig noget der er begyndt at hitte – er du med på bølgen? Hvis du mangler lidt inspiration så læs med i denne artikel.

Sexchat uden pjat

Kan du ikke få sex i virkeligheden? Orker du ikke de fysiske møder, akavet stilhed og dyre dates? Hvorfor ikke komme direkte til sagen og rykke de hede samtaler ud på nettet. At dyrke sex på nettet er blevet hverdagskost for mange danskere. Vi sender nøgenbilleder, dyrker webcam sex, sexchatter og hygger os med hinanden på mange virtuelle faconer.

I nyere undersøgelser svarede 40% af alle mænd at de benytter sig af webcam sex. Det er næsten halvdelen af den mandlige befolkning, som på et givent tidspunkt har tilfredsstillet sig selv foran skærmen. Derfor findes der også masser af intime chatrooms, hvor man kan udleve sine frækkeste fantasier.

Når man ikke gider det traditionelle datingliv

Problemet med det moderne datingliv er, at der simpelhen er for mange spilleregler. Først skal man date af to-tre omgange, så må man kysse lidt på hinanden, så knappe skjorten halvt ned og måske efter en snes uger kan man få lov til at komme på langs med ham eller hende den søde.

Der er faktisk intet i vejen for, at ville direkte til sagen og starte den sexede samtale. Du er ikke noget dårligt menneske for at vide, hvad du går efter. Så længe du er ærlig og åben fra starten, så er der intet i vejen med udelukkende at søge intime forhold.

Og det er netop de intime forhold som dyrkes, når der sexchattes. Her springer du alt det formelle over og kommer direkte til sagen.

Sådan kommer du i gang med at sexchatte

Vil du gerne i gang med at dele dine hedeste fantasier på en af Danmarks mange sexede forums? Det kan godt føles lidt akavet i starten for, hvordan pokker skal man lige begynde? Det tager tid og øvelse at komme ind i rytmen, men du skal garanteret nok få styr på det.

Start ud med at lav en god profil, hvor du beskriver lidt om dig selv. Det er en god ide at skrive om, hvad du tænder på og, hvad du søger, så potentielle partnere bedre kan matches med det du leder efter.

Det næste skridt er at finde en person, som du har lyst til at sexchatte med. Der skal naturligvis være god kemi, en fælles attraktion og respekt over for hinanden. Kridt banen op og start med at fortælle lidt om jer selv. Samtalen kan hurtig bevæge sig hen og blive rigtig hed, og så er det bare om at klø på. I kan lege rollespil, dele fantasier, måske lege med hinanden på webcam – kun fantasien sætter grænser.

Disclaimer