I en travl hverdag med arbejde, familie og fritidsaktiviteter, kan det være svært at nå alle de små reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der er på en lejlighed, et hus eller et sommerhus. Her kan en handyman være en stor hjælp.

Det samme gør sig gældende, hvis du har fået renoveret dit hus, sommerhus eller din lejlighed, og der lige mangler den sidste finish med lister og pæne afslutninger, der gør, at det hele spiller. En handyman påtager sig typisk alle de mindre opgaver, som din håndværker måske ikke har haft med i sit tilbud – eller de opgaver, du selv mente, at dem kunne du sagtens selv fikse.

Fordelen ved at hyre en handyman er, at du får tingene lavet ordentligt og en gang for alle, uden at det behøver at koste dig alverden.

Hjælp til alt det, der trænger

En handyman er alsidig og kan typisk påtage sig en lang række opgaver, når det handler om reparationer og vedligeholdelse. Det kan være at skifte en bordplade i køkkenet, rette op på køkkenskabene, sætte nye armaturer op i badeværelset, give haveskuret en gang maling eller friske sommerhuset op fra A til Z.

Mulighederne er mange, og det gode ved en handyman er netop alsidigheden. Du hyrer en person, der både kan lave tømrerarbejde, murerarbejde og malerarbejde, så du får et resultat med den finish, der måske har manglet i flere måneder – eller år.

Mange vælger at bruge den samme handyman til vedligeholdelse og reparationer år efter år. Uanset om du er privat boligejer eller har en virksomhed, kan det være en god idé at have din egen faste handyman. På den måde kender din handyman dig og din ejendom, og det gør det meget nemmere for jer at få styr på og planlægge reparationer og vedligeholdelsesopgaver løbende.

En handyman er som oftest selvlært, og han eller hun kan have specialiseret sig indenfor forskellige opgaver. Om du skal vælge en specialiseret handyman eller en allround handyman afhænger af projektets karakter.

En handyman, der har specialiseret sig indenfor et givent felt, vil typisk være en smule dyrere, end en handyman, der kan lidt eller meget af det hele.

Sådan finder du nemt en handyman

Kender du ikke allerede en handyman, eller vil du gerne være lidt klogere på, hvad de forskellige handymen kan tilbyde? Da er det bare at lave en søgning på nettet eller hoppe direkte ind på en jobportal som eksempelvis jobbi.dk. Der er masser af sider, hvor handymen og -women har opslag med, hvilke opgaver de kan tilbyde at påtage sig.

Du kan nemt og hurtigt finde en egnet handyman i dit nærområde, og du vil også kunne se timepriser og andet i de forskellige opslag – og så er det bare at tage den derfra.

Har du flere forskellige projekter, der skal klares i et og samme hug, er det en god idé, at du på forhånd sikrer dig, at din valgte handyman nu også påtager sig alle de opgaver, der er involveret. Vær også opmærksom på, at der kan være opgaver, der skal udføres af en fagmand.

Disclaimer