Nu er det bare på tide, at du får en pause fra Danmark. Det sure vejr. De sure mennesker og den sure hverdag. Du er træt af det. Du vil gerne have noget varme i kroppen. Kulden har trættet dig. Så du besluttede dig for at få en ekstra lille ferie her i begyndelsen af marts. Sådan, lige efter at alle er vendt hjem fra vinterferie. Og du har en plan. Du vil lede efter flybilletter til Malaga, hvor du ved, at der er mere sol og temperaturen, er meget bedre end herhjemme.

Spanien er et hit

Du har da også været inde for at finde rejser til Spanien. Bare for lige at være sikker på, at du ikke går glip af et godt tilbud. Du har sådan set allerede lagt dig fast på, at du vil købe flybilletterne til Malaga. Det er bare sådan, at du godt kan lide tanken om, at du igen har muligheden for at lede efter sammenligne billige rejser. Det er jo længe, siden du sidst gjorde det. Nu, hvor samfundet er ved at åbne helt op, og flere og flere, at de sydeuropæiske lande også letter lidt på deres strenge restriktioner, er det helt naturligt, at du kigger på, hvad der findes af, rejser til Spanien.

Mallorca er mere end grisefester

Ved et tilfælde finder du en rigtig billig rejse. Den går til Mallorca. Du overvejer: Malaga eller Mallorca? Valget er ikke helt nemt. Der er jo skønt begge steder. Efter lidt tanker og tvivl i dit sind holder du fast i den oprindelige beslutning: Det bliver flybilletterne til Malaga. Mallorca flytter sig jo nok ikke. Og der vil helt sikkert komme flere billige rejser dertil i fremtiden. Og, er der nogen, der har sagt noget om, at du ikke må rejse flere gange til Spanien? Nej, det er der ikke. Så rejs trygt til Malaga nu og til Mallorca senere på året.

Disclaimer