Du har sikkert prøvet en del forskellige puslespil i dit liv. Men hvis du bare har prøvet almindelige puslespil, så har du nok forholdsvis let kunnet se det billede, der blev gået efter. Men det er ikke tilfældet med Wasgij. Her ser du nemlig noget helt andet på kassen, end det du ender med at bygge, og derfor er det en helt anden oplevelse at samle det.

Man skal tænke på andre måder, når man lægger puslespil fra Wasgij. Man kommer lidt ud af sin komfortzone, og det bliver i det hele taget meget mere spændende at samle puslespillet – man er jo ikke klar over hvad det ender med at blive til. Derfor kan man også gøre det til en lille leg, at man skal se, hvem der først kan gætte hvad motivet er, og det er ikke så let som det lyder. Puslespillene har nemlig nogle skøre, interessante og uventede motiver, så man kan komme med mange forskellige gæt før man gætter rigtigt. Det er en helt ny dimension i at lægge puslespil man får frem, og det er helt sikkert noget du skal prøve. Så saml noget af din familie, eller nogle af dine venner, og prøv med Wasgij!

 

Disclaimer