Jobbi er en hjemmeside som er udviklet for at danskere kan gå ud i landet og hjælpe hinanden, og endda få penge for det. Det er en hjemmeside, hvor man kan oprette sig som enten en der tilbyder et stykke arbejde, som man kan udføre, eller man kan oprettet sig, som en der efterlyser et stykke arbejde, som skal ordnes, og så betaler man for det. Det er en smart måde, hvor dem der gerne vil arbejde lidt ekstra kan få lov til dette, og hvor dem der har brug for at få noget lavet, kan bruge en af dem, der har meldt sig netop til dette job. Dette er ofte en billigere løsning end hvis man eksempelvis skulle have en professionel eller en uddannet til at ordne et stykke arbejde derhjemme.

Der findes efterhånden mange hjemmesider og apps, som er smarte, og hvor man kan finde forskellige folk, der tilbyder forskellige ydelser. Jobbi er virkelig en af de smarte, her kan man finde folk til at gøre alle mulige forskellige ting så som at babysitte, passe dyr, lufte hunde og meget mere. Det er en hjemmeside, man kan bruge til at få lavet nogle forskellige hverdagsting, og så er det en meget bedre og mere personlig løsning, når det kommer til pasning af både dyr og børn.

Med Jobbi får man muligheden for et større overblik i hverdagen

Hvis man gerne vil have en hund, men syntes, at man arbejder lidt for meget til at passe den, så kan man finde en hunde-sitter igennem jobbi.dk. Her kan man finde en dreng eller en pige, som gerne vil tjene lidt ekstra på at lufte hunden, og måske passe den de dage, hvor man ikke kan komme tidligt hjem. Det er hjemmeside, hvor man finder forskellige unge mennesker, som gerne vil hjælpe andre med at udføre et stykke arbejde.

Det er også en smart hjemmeside for ælde borgere, som kan have behov for hjælp til mange forskellige ting. Hvis man er gammel, og alle ens børn arbejder meget, så er der ikke mange af dem, der har tid til at hjælpe en med noget i løbet af en dag, og det er eksempelvis her jobbi kommer ind i billedet. Der er mange studerende, som har tid til at hjælpe i løbet af dagen, fordi deres mødetider er anderledes i forhold til en der har et fast job.

Hvis du har brug for at tjene lidt ekstra til studiet kan du bruge Jobbi

Det kan være svært som studerende at passe et fast arbejde, når man også går i skole. Der er mange, der har forskellige mødetider, og derudover så svinger det også bare meget med lektie byrden og eksamenslæsning. Hvis det er svært at passe et fast arbejde, når man studerer, kan man altid bare tilmelde sig jobbi i stedet. Dette er ikke som sådan et fast arbejde, og man kan sige nej til hyringer, hvis man ikke har tid til dem, fordi der er eksamener lige rundt om hjørnet.

 

Disclaimer