En tid som vi alle ser frem til er uden tvivl ferietiden. Hvis du er lige som de fleste danskere, så bruger du sikkert store dele af dit liv på, at du arbejder dag ud og dag ind. Det er der såmænd heller ikke noget galt med, for der er mange der elsker deres arbejde og ikke ville lavet andet, om så de fik flere penge for det. Men det er nu alligevel sådan, at i ny og næ, så er der brug for, at man kommer lidt væk fra dagligdagen og får lavet noget andet, såsom en god og lang ferie. Det er gavnligt på rigtig mange måder, men primært så man lige får renset hovedet, så man er klar til at komme tilbage til Danmark og tackle de udfordringer man bliver stillet overfor.

Små virksomheder trives i Danmark

Bed & breakfast er en af de ferieformer, som virkelig er kommet frem i løbet af de sidste par år. Det har så ført til og været en del af, at små virksomheder virkelig har det godt i Danmark. Trods en stor krise sidst i nullerne, så er der alligevel et hav af små virksomheder, som klarer så fint fra dag til dag og ikke har mærket alverden til krisen. Nærmere modsat. Det er nemlig sådan, at de mere almindelige ferieformer som bed & breakfast kan nyde godt af, at man dropper de dyre internationale rejser og i stedet bliver i Danmark. På den måde kan en krise altså lede til, at man ikke får en dårligere forretning, men at man måske endda får en meget bedre forretning end først antaget. Så selvom mange små virksomheder trives i Danmark, så er det specielt de små lokale bed & breakfast der trives.

Bed & breakfast er en populær ferieform

Som nævnt tidligere, så er denne ferietype virkelig på vej frem og det har gjort, at den i dag er meget populær. Det er der flere forskellige grunde til. Først og fremmest er det af den grund, at det er en helt speciel hygge og ro, som man kun finder på lige præcis denne ferieform. Der er ikke noget der haster på nogen måde og man kan tage sig tid til at stå op, nyde naturen og få noget lækkert at spise. Der er ingen stress og jag med at finde en turistbus eller nå hen til de rigtige monumenter, for at finde en god guide eller alt muligt andet bøvl. Det er simpelt og det fungerer – det er derfor det er populært.

Der er mange små og billige bed & breakfast i Danmark

En anden grund til at det er meget populært er, at det faktisk er ret billigt. Normalt kan en ferie nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse med fly og hotel, men hvis man vælger at blive i Danmark så sparer man både en masse penge på transporten, men man slipper også for dyre hoteller af tvivlsom kvalitet, som tager ekstra pris bare fordi de ligger tæt på bymidten. Se f.eks. priserne på bed & breakfast hos Nymarksminde her.

 

Disclaimer