Som ung og sportsinteresseret kan det ofte være svært at få det hele til at løbe rundt. Jeg elsker at tage til sportsbegivenheder, og om sommeren er jeg stor tilhænger af festivallivet om sommeren. Derfor bruger jeg det meste af min hårdt tjente løn og SU på billetter til sport og festivaller, og der er ikke meget tilovers derefter. Men nu har jeg fundet et rigtig smart trick til, hvordan jeg forhåbentlig kan spare penge på nogle af disse ting.

Jeg hørte nemlig om fairwin.dk, hvor man kan deltage i diverse spørgeskemaundersøgelser og konkurrencer med forskellige gevinster. Jeg valgte derfor at deltage i en undersøgelse, hvor man kunne vinde festivalbilletter – og jeg gik faktisk hen og vandt! Det er jo virkelig fantastisk, for så sparer jeg i hvert fald en mindre sum penge lige der!

Jeg kan derfor varmt anbefale alle at deltage i diverse spørgeskemaundersøgelser hos fairwin, for man kan faktisk blive meget positivt overrasket over, hvor mange fede gevinster, man rent faktisk kan vinde! Jeg fandt nemlig også ud af, at de også har koncertbilletter, biografbilletter og billetter til comedy. Det hele er lige noget for mig, og jeg er derfor ret så sikker på, at det er noget jeg vil benytte mig rigtig meget af i fremtiden!

At vinde billetter er specielt ideelt for unge som mig, der oftest har det lidt stramt med økonomien og derfor gerne vil have nogle ting enten gratis eller til en lidt mindre pris end ellers. Men undersøgelserne er naturligvis også ideelle, hvis man bare ønsker nogle billetter til nogle fede events, man interesserer sig for.

Jeg kan varmt anbefale alle at besøge fairwin og deltage i nogle af deres mange spørgeskemaundersøgelser. Man har rigtig gode muligheder for at vinde nogle de præmier, der sættes på højkant, og der vil helt sikkert være noget for enhver smag! Det er rigtig nemt at deltage, og det er uden tvivl nogle rigtig fede gevinster, man har mulighed for at vinde!

Disclaimer